HOT KING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 178 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hot King. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 9:52 Eten vrijwel koud, iets met krimpflatie 300 gram, vage groenten zonder enige smaak, 6 x 1cm loei hete pepers, plak rijst, paar plakjes taai vlees max 50gram, oftewel slecht voorgerecht voor dik €25. Weggegooid en bij Domino een pizza gaan halen.
22 jan 2024 om 7:41 So delicious!
20 jan 2024 om 22:10 The food was great but the delivery time was over two hours, due to thuisbezorgd, not the restaurant. Even got an email from thuisbezorgd that the order was cancelled, just as the doorbell rang. Very disappointed in the service.
20 jan 2024 om 10:21 Great food, especially the egg plant dish.
12 jan 2024 om 22:47 Lekker!
17 dec 2023 om 21:25 Prima bezorging&eten !
10 dec 2023 om 21:47 Was mijn eerste keer en ben echt tevreden! Mijn eten was heerlijk en warm. De portie was goed genoeg voor 2 dagen. Ik zal zeker vaker bestellen.
4 dec 2023 om 7:58 As a fan of spicy food, this place is amazing! And they made child-friendly dishes for my kids. We will be regulars.
11 nov 2023 om 19:32 The food is great!
6 nov 2023 om 8:22 The food is WONDERFUL!!!
16 sep 2023 om 10:20 The food is AMAZING!
30 jul 2023 om 19:49 After two years in Den Haag, still our favourite Chinese restaurant!